Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us

Search

El Mar de Penèlope

Ens acostem a l’Odissea endinsant-nos en el mite de Penèlope. Ho fem amb una proposta cultural reivindicativa, una mirada sobre la dona des de l’actualitat, i portada a debat per Rosa Regàs i Cristina Fallarás dins el projecte El Mar de Penèlope de Diodati se mueve. Us imagineu una visita a un museu on algunes de les sales s’han convertit en menjadors? S’obre un joc en què el temps es dilueix i la gastronomia entra en diàleg amb la literatura, la música, la pintura i el context social.

Sobre la taula, un banquet grec i una pregunta: i si hagués estat Penèlope qui s’obre al mar en lloc d’esperar Ulisses? Si seguim el fil que teixeix de dia i desteixeix de nit, arribem al cabdell, al seu món més íntim, a la foscor, l’espera, la invasió, la llibertat. La reflexió, ara forma part del plat.

Amb la presència de Fernando Marías i Rosa Masip, música de Josep Maria Ribelles. Experiència realitzada a Tossa de Mar amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu Municipal; i a Llofriu a casa de l’escriptora Rosa Regàs.