Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us

Search

"Aquella misma noche no solo me desprendí de mi alianza por la fractura de mi dedo, también me libré de muchas otras cosas. Se me acabó la paciencia y dejé de resignarme a una vida que no me atrevía a imaginar."

-"Tina T”, Hnegra. Empar Fernández i Maite López

Gastronomia immersiva

La cuina de na Laia s’endinsa en les paraules, les emocions, les imatges i els sons de cada història per convertir-los en una experiència gastronòmica. La proposta: viure amb els cinc sentits un conte, un color, una cançó, un quadre… i deixar-nos captivar de nou per cada història. Havies imaginat mai l’olor d’un conte? El sabor d’un quadre?
Plats amb venjança, mort, alliberament, de poques paraules, amb la placidesa d’un paisatge de núvols i brisa. Plats de carns trinxades, llavis cremosos, cendres, cassoles esteses al damunt del mabre i un morter, jardins enllaunats, olor de brasa i muntanya…
Les olors, les textures, els sabors, ens connecten emocionalment amb l’essència de cada història. Les emocions van més enllà. Et vols deixar portar?

Vols oferir dins al teu espai una experiència gastronòmica? Tens una història i t’agradaria convertir-la en una experiència gastronòmica?

Deixa’ns les teves dades i en parlem!