Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us

Search

Màgic Picnic

Celebra la vida!
Màgic Pícnic és descobrir un espai a l’aire lliure i gaudir-lo sentint la terra, les fulles dels arbres o l’aigua del mar mentre compartim un esmorzar, un dinar, un berenar o un sopar. Només heu de seguir el mapa que us portarà fins al pícnic. Nosaltres no us hi acompanyarem ni esperarem al vostre costat, però ens encarregarem de deixar-vos-ho tot preparat i de recollir quan marxeu. Vosaltres només heu de viure l’aventura, tant si heu escollit l’experiència com si heu estat sorpresos per algú que us estima.

 

Els menús Màgic Pícnic estan elaborats amb productes de primera qualitat al nostre obrador. Hi trobareu pans artesanals de farines ecològiques que respecten les fermentacions i que no contenen sucres ni millorants, sucs de fruites i verdures acabats de liquar, cafè ecològic, assortiment d’infusions, melmelades i pastissos propis, així com una acurada selecció de productes de proximitat per a les nostres taules d’embotits i formatges.
I perquè creiem en la màgia de compartir, cada any obrim el calendari Màgic Pícnic on trobareu esdeveniments com els sopars sotes les estrelles o el taller de corones de flors. Celebrem la vida?

Busques un regal diferent?

“No em podia imaginar una millor manera de celebrar els meus 40! Pícnic preciós i boníssim per gaudir amb la millor companyia!”

-Roser

“Una experiència màgica per compartir amb gent que estimes!! Amb un entorn privilegiat i una decoració especial fent de tot plegat un pícnic súper especial. Per degustar productes de qualitat amb una presentació molt cuidada en un marc espectacular.”

-Sandra, Helena, Vicky, Roser i Carmen

“Vam triar Màgic Pícnic per a sorprendre els nostres pares amb un esmorzar romàntic al mig de la muntanya. El tracte amb la Laia va ser fantàstic des del primer contacte, i l'equip es va encarregar de coordinar la invitació sorpresa i de crear un espai preciós amb una proposta gastronòmica deliciosa i de qualitat. Els nostres pares van quedar encantats, i nosaltres més!”

-Gemma