Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us

Search

a

Qui som

La Cuina de Na Laia

La màgia de ser un mateix

M’agrada asseure la gent al voltant d’una taula. Escriure en un tros de paper el que cuinaré. Primer els plats, després el llistat d’ingredients que necessitaré, de vegades un dibuix. Pensar en les estovalles, la vaixella, els colors. En una casa, en un jardí o entre arbres al bosc. I compartir amb amics, la família o entre desconeguts. Una conversa, una recepta, una notícia, una copa de vi. Sempre amb olor de cuina.

Sóc llicenciada en filologia catalana i portuguesa, he crescut envoltada de llibres. De petita no parava, muntava ciutats, biblioteques i exposicions a casa. Fa uns anys vaig fer un gir professional seguint el cor, atreta pel treball amb les mans, per les olors i els sabors de la cuina, que em transportaven a la cuina de l’àvia de l’Empordà. Avui trobo en la gastronomia i la literatura un espai on expressar- me, on sentir i fer sentir. I he après que la màgia només hi és quan et respectes i t’escoltes a tu mateixa.

Estimem el que fem

La cuina mereix tot el nostre respecte i passió. Ens agraden els productes amb essència, amb històries al darrere. Ens agrada cuinar amb amor, cada ingredient és important, cada pas té un sentit, cada temps té el seu espai.

Creiem que el resultat final és la suma de l’actitud, els coneixements i el bagatge, els ingredients seleccionats i les elaboracions. Ens agrada la cuina autèntica, aquella que fa sentir, que desperta i que es recorda.

L’equip, part indispensable en qualsevol família

Creiem en l’esforç, en un tot és possible, en el compromís amb les vostres històries, amb el nostre entorn, amb els nostres productors i amb nosaltres mateixos. Creiem en el valor de compartir, en el treball en equip, en els somriures i l’empenta. En les persones que estimen el que fan i cuiden els altres, en l’amabilitat i l’agraïment.

Creiem que un bon equip és clau perquè el resultat sigui un èxit.

a